Jens

• Aktivitet i alt 17
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 0 brugere
  • Stemmer 0
  • Abonnementer 10

Aktivitetsoversigt

Seneste aktivitet fra Jens
  • Jens oprettede en artikel,

Er Joyride virkelig gratis?

JA! Joyride kan bruges helt gratis. Alle de vigtige standardfunktioner er gratis. Du kan blive VIP for et mindre beløb eller opnå det gratis.

• Jens oprettede en artikel,

Hvad kan jeg gøre ved uønskede brugere?

Der er to måder at holde uønskede brugere væk på: 1. Bloker individuelle brugere Du kan blokere individuelle medlemmer for permanent at undgå kontakt fra den pågældende person. Dette kan gøres ge...

• Jens oprettede en artikel,

Hvordan sletter jeg min profil?

Vi er kede af at se, at du vil forlade os. Kan vi få dig til at skifte mening på en eller anden måde? Hvad var det, du ikke kunne lide ved Joyride? Vi vil have, at vores medlemmer er 100% tilfredse...

• Jens oprettede en artikel,